USLUGE MARKETINGA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Marketing na društvenim mrežama

Društvene mreže najpopularniji su oblik zabave i kao takve omogućavaju pristup detaljnim informacijama o ciljanoj grupi korisnika. Gotovo svi provode vrijeme na internetu kod kuće, na poslu ili u školi. Marketing na društvenim mrežama čini snažan temelj vrhunskih strategija te je prepoznato kao plodno tlo od strane najboljih marketinških stručnjaka. Postoji nekoliko vrsta, od kojih se svaka pokazala kao izvrstan način za implementaciju online kampanja, ovisno o svojim specifičnim karakteristikama i alatima primjerenim za promociju proizvoda ili usluga. Pomoću informacija prikupljenih na društvenim mrežama radimo analizu tržišta, unaprjeđujemo odnos s kupcima, determiniramo koje vrijednosti vaš brend pruža publici i kreiramo sadržaj koji će ih natjerati da zastanu, primijete i reagiraju.
Ukoliko objavite atraktivan, kvalitetan sadržaj i postepeno napredujete prema izgradnji svoje online baze vjernih pratitelja, u veoma kratkom roku oni će Vaš sadržaj podijeliti s vlastitim prijateljima putem Twittera, Facebooka, LinkedIna, blogova i drugih online kanala.

Saznajte više o uslugama na našoj stranici.

Kontaktirajte nas!

PREDNOSTI OGLAŠAVANJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:
01

Korisnici pozitivnije reagiraju na promicanje putem društvenih mreža u usporedbi s klasičnim oblicima oglašavanja – oni vjeruju da je informacija više od oglasa;

02

Širi raspon ciljane publike, lakši pristup i involviranje posjetitelja u aktivniji angažman s obzirom na proizvode i usluge, neovisno o regionalnoj pripadnosti;

03

Relativno niski troškovi oglašavanja i objave (mnogo povoljnije oglašavanje od tiskanih reklama, s većom pokrivenosti specifične grupe potrošača);

04

Dostupnost povratne informacije iz ciljane publike, tako da možete brzo odgovoriti na sugestije / komentare potencijalnih kupaca.

NAJPOPULARNIJE DRUŠTVENE MREŽE ZA UČINKOVITO OGLAŠAVANJE

facebook_logo_2

OGLAŠAVANJE PUTEM FACEBOOKA

Facebook je najpopularnija društvena mreža na svijetu, a broji više od 1,4 milijarde korisnika koji u svakom trenutku provjeravaju svoje račune putem računala, smartphonea ili tableta. Oglašavanje putem Facebooka doprinosi povećavanju svijesti o brendu te pomaže pri stvaranju pozitivnog stava prema društvu. Pogodan je za oglašavanje i promicanje događanja, oglasa i slika, dok podjela i rasprava o Vašim proizvodima otvara nove ulazne točke za pretraživače poput Googlea i Firefoxa, što rezultira stotinama novih potencijalnih načina da budete prisutni online i dostupni potrebama svojih korisnika.

instagram_logo_2

OGLAŠAVANJE PUTEM INSTAGRAMA

Instagram je društveni fotoset. Predstavlja okosnicu između društvene mreže i mikrobloginga, a omogućava postavljanje fotografija i uređivanje detaljnih opisa. Oglašavanje putem Instagrama idealno je za poduzeća i web servise koji se bave prodajom odjeće, sportske opreme, uslugama dizajna ili prodajom namještaja, kao i za prezentiranje restorana, barova ili kafića. Imate ekskluzivan proizvod ili ste iznenadili svoje posjetitelje kulinarskim umijećima? Pronađite profile utjecajnih osoba za ciljano tržište s velikim brojem sljedbenika, predstavite im svoje poslovanje i postanite koristan izvor informacija, a njihova online preporuka jamči vam postavljanje usluga pred mnoštvo novih korisnika.

vkontakte_logo

OGLAŠAVANJE PUTEM VKONTAKTE

Vkontakte – jedna od najvećih europskih društvenih mreža s publikom od dvije stotine milijuna korisnika. S detaljno razrađenom strategijom objave i pravim tonom, možete brzo pokrenuti uspješnu kampanju koja se počinje prikazivati potencijalnim potrošačima. Oglašivači mogu odabrati plaćanje po pojavljivanju ili po broju novih pratitelja. Glazbenici i internacionalne zvijezde poput Shakire i Erosa Ramazzottija koriste mrežu za objavljivanje i praćenje svojih sadržaja. Prepoznajte potencijal i prezentirajte se milijunima kupaca.

odnoklassniki_logo

OGLAŠAVANJE PUTEM MREŽE ODNOKLASSNIKI

Oglašavanje putem društvene mreže Odnoklassniki ima brojne značajke i formate koje ju čine pogodnom za sve poslovne sektore i djelatnosti. Benefiti primjene su brojni, pa tako možete ciljano oglašavati odabranoj publici te objavljivati prikazne oglase, reklame i druge sadržaje. Najbolji dio – oglašavanje putem Odnoklassniki plaća se po broju klikova, a ne prikaza. Što to znači? Zahvaćanje zainteresirane publike koja je već spremna na kupovinu proizvoda.

NUDIMO SLJEDEĆE VRSTE USLUGA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

IZRADA I ODRŽAVANJE PROFILA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Izradit ćemo za Vas stranice i kreirati grupe na popularnim društvenim mrežama, pronaći ciljanu populaciju te ju uključiti u grupu, što će omogućiti daljnju promociju Vaših usluga. Naši će stručnjaci neinvazivno oglašavati proizvode i usluge zainteresiranim stranama i potaknuti ih na interakciju i širenje svijesti o Vašem brendu s prijateljima, pratiteljima i potencijalnim budućim klijentima, dok će Vaša prisutnost u online svijetu aktivno rasti s ciljem maksimalnog uspjeha;

TRGOVANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Za Vas ćemo razviti idealno prilagođen model sadržaja ovisno o lepezi dostupnih proizvoda i usluga, a zatim kreirani oglas staviti u plaćene usluge popularnih društvenih mreža. Vi dobivate: jasno definiran cilj, niske troškove, gradite lojalnost korisnika i ostvarujete povećanje poslovnih prihoda, dok Vam naš tim osigurava vrhunsku uslugu i kreativnost kako bi Vaša ponuda bila prisutna na svim relevantnim kanalima.

SOCIAL MEDIA MARKETING (SMM)

Mi koristimo alate društvenih mreža za stvaranje blogova, mikrobloginga, chatova, foruma i podcast sadržaja za promicanje stranica, proizvoda i usluga.
Društveni mediji su marketinški kanal koji omogućava kreiranje stvarnih veza s ciljanom publikom, no zahtjeva visok stupanj svakodnevnog angažmana i upošljavanje stručnjaka. Kvalitetan i zabavan sadržaj može zaokupiti korisnike i pretvoriti se u priliku da svojim potrošačima nudite usluge u narednih nekoliko godina dok oni aktivno sudjeluju u širenju Vaših kampanja. Kada uspostavljate interakciju s korisnicima, tržište pozitivno uzvraća odgovor. Zašto su vam potrebni profesionalci? Mreže se transformiraju, šire i rastu, a svaka zahtjeva specifične tehnike da bismo od nje izvukli maksimalnu korist.

Pogledajte više

Kontaktirajte nas