O nama

Nudimo Vam najbolja, profesionalna i učinkovita marketinška rješenja

Vaš vjerni marketinški poslovni partner

Zipwolf – B2B integrirana marketinška agencija u ponudi ima širok spektar usluga oglašavanja. Pod okriljem brenda naše reklamne agencije okupljen je pravi tim eksperata iz različitih poslovnih grana i vrsnosti u području promocije i oglašavanja.  Specijalno smo orijentirani na izravan pristup u oglašavanju i razvoju tržišta u Uzbekistanu i inozemstvu, a na raspolaganju smo Vam za sve vrste oglašvanja, sukladno Vašim potrebama i željama, u glavnom gradu i regijama. Efikasno reklamiranje nije samo naš posao, već naša misija – uključuje život, rad i hobije.. Naši marketinški stručnjaci etabilirani su vizionari specijalizirani za pronalaženje učinkovitih marketinških rješenja s ciljem promicanja Vašeg poslovanja i porasta Vašeg budžeta..

01. KREATIVNE USLUGE

Mi ćemo predstaviti na originalan i inovativan način osnovnu misao reklamne poruke u online formatu, kako bi instantno bila usklađena posebno za ciljanu publiku. Vi ćete naučiti kako i što istaknuti na internetu da bi Vaš brend bio lako pamtljiv, a prodaja porasla.

02. MEDIJSKE USLUGE

Za Vas odabiremo tematski web-site i sprovodimo pravi diplomatski aranžman: dogovor o niskim troškovima i načinu plaćanja, pratimo Vas u stopu kroz cijeli proces i osiguravamo poštivanje sporazuma i konačnu analizu rezultata.

03. BREND

Banneri na koje ljudi žele kliknuti, atraktivni video materijali i stranica s koje potrošači žele naručivati – mi znamo kako to postići. O efikasnosti i kvaliteti naših alata govore nagrade za izvrsnost u digitalnom marketingu.

NAŠI KLIJENTI

Najbolje tvrtke povjerile su nam razvijanje digitalnih rješenja

Pogledajte više

Kontaktirajte nas