O nama

Agencija za marketing – Digitalna agencija Zagreb

Nudimo Vam najbolja, profesionalna i učinkovita marketinška rješenja

Vaš vjerni marketinški poslovni partner

Zipwolf – B2B integrirana agencija za marketing u ponudi ima širok spektar usluga oglašavanja. Pod okriljem brenda naše marketinške agencije okupljen je pravi tim eksperata iz različitih poslovnih grana i vrsnosti u području promocije i oglašavanja. Naša agencija za marketing je specijalno orijentirana na izravan pristup u oglašavanju i razvoju tržišta u Uzbekistanu i inozemstvu, a na raspolaganju smo Vam za sve vrste oglašavanja, sukladno Vašim potrebama i željama, u glavnom gradu i regijama. Efikasno oglašavanje nije samo naš posao, već naša misija. Naši marketinški stručnjaci establirani su vizionari specijalizirani za pronalaženje učinkovitih marketinških rješenja s ciljem promicanja Vašeg poslovanja i porasta Vašeg budžeta.

01. KREATIVNE USLUGE

Zipwolf – digitalna agencija Zagreb pomoći će na inovativan i kreativan način predstaviti misao oglašavane poruke na jedinstven, vjerodostojan i jasan način, s ciljem privlačenja pažnje potencijalnih kupaca i utjecaja na ponašanje i mišljenje ciljane skupine

02. MEDIJSKE USLUGE

Internet je postao najmnoćniji marketinški alat. Izrada visoko kvalitetne web stranice je neophodna za poslovanje svakog poduzeća koje se želi dodatno razvijati i širiti bazu lojalnih kupaca. Naša marketinška agencija sprovodi pravi diplomatski aranžman kroz dogovor o niskim troškovima i načinu plaćanja. Izragrađujemo dugoročni odnos kroz kontinuirano praćenje Vašeg razvoja kroz nadgledavanje cijelog procesa i osiguranje poštivanja sporazuma i konačnu analizu rezultata.

03. BREND

Razvoj vlastitog brenda pomaže pri diferenciranju od konkurencije i pozicioniranju na tržištu kao najbolji izbor te izgrađivanju dugotrajnih odnosa sa svojim lojalnim kupcima. Upečatljivi banneri na koje ljudi žele kliknuti, atraktivni video materijali i web stranica s koje potrošači žele naručivati – agencija za marketing Zipwolf zna kako to postići. O efikasnosti i kvaliteti naših alata govore nagrade za izvrsnost u digitalnom marketingu.

NAŠI KLIJENTI

Najbolja poduzeća povjerila su nam razvijanje digitalnih rješenja. Naša marketinška agencija blisko je surađivala s poduzećima poput Megadizajn, Inovatus prijevodi, Artpaleta, i drugi.

Unaprijedimo vaše online poslovanje zajedno!

Pogledajte više

Kontaktirajte nas