Usluge kreativnog oglašavanja

Kreativno oglašavanje

Kreativne aktivnosti pri promociji objekta (proizvoda,usluge, poduzeća) na tržištu uključuju izgradnju i održavanje lojalnosti kroz inovativne pristupe, originalne ideje, metode i oblike.

Izrada reklama je samo jedan od  kreativnog oglašavanja kako privući pozornost potrošača, stvarajući u mislima svijetle slike proizvoda koji su sačinjeni od težine tih konkurentnih sadržaja. Visoka učinkovitost u oglašavanju tvrtke ostvaruje se nizom različitih promotivnih alata, a prezentira se u formi kreativnih tekstova, reklamnih slogana, neobični grafički dizajn te video, audio i drugih materijala.

Naši stručnjaci usmjereni su na osmišljavanje autentičnih vizualnih i verbalnih elemenata koji će privući i zadržati pažnju velikog broja klijenata. Grafički dizajn mora biti jedinstven. Izrada reklama oblikuje se na način da sadržavaju neočekivane detalje i proširujemo jednostavne ideje sintezom fleksibilnosti, umjetničke kreativnosti i široke primjenjivosti. Ustupamo vam poslovni model za procjenu financijskog učinka koji će Vaše kreativne investicije proizvesti, dok će se Vaša ulaganja sama isplatiti. Zašto kreativno oglašavanje? Učinkovitiji kreativni oglasi omogućavaju drugim dijelovima reklamnog budžeta da budu reducirani.

Saznajte više o našim uslugama na našoj stranici.

Kontaktirajte nas!

Prednosti kreativnog oglašavanja:
01

Iznimno snažniji utjecaj na potrošače od standardnih metoda oglašavanja;

02

Potrošaču se ne prodaju proizvodi, već ideja zabavnog karaktera, zasnovana na osobnim vrijednostima i sa svrhom stvaranja emocionalnih veza između korisnika i brenda;

03

Informacije ne uzrokuju negativne emocije i ne percipiraju se kao standardna reklama.

Primjeri kreativnog oglašavanje

Jumbo plakati u obliku djece

Ogromni plakati s likom djece, smješteni na jednom od glavnih prometnica u Meksiku.

advertising agency
Kutija žitarica s Hondom Civic

Divovska kutija žitarica u Vancouveru prezentirala je pakiranje lažnih žitarica u kojoj se nalazila potpuno nova prava Honda Civic. Cilj je bio da se vožnja prikaže zabavnijom, poput igre s dječjim autićima, što je pomoglo u kampanji pri promociji novog Hondinog modela.

advertising agency
Angry Birds u stvarnom životu

T-Mobile u svojoj reklamnoj kampanji koristi slike najpopularnijih likova – Angry Birds.

Tigar u autobusu

“Dođite u zoološki vrt prije nego zoo dođe k vama” – prezentirana na način da možete kontaktirati oglašivačku tvrtku – prikazuje slogan pri kojem su likovi životinja stavljeni u autobuse.

Nudimo Vam sljedeće vrste usluga u stvaranju kreativnog oglašavanja:

Izrada koncepta reklamne kampanje (TV, printani mediji, vanjsko oglašavanje);

Dizajn za tisak;

Dizajn i raspored za ispis medija oglašavanja;

Razvoj i provedba TV oglašavanja;

Pogledajte više

Kontaktirajte nas