Usluge Brand Strategija

BRENDIRANJE

Pr i  brendiranje omogućava poduzetnicima da specificiraju ključne elemente po kojima se njihovi proizvodi ističu, stvara percepciju dodatne vrijednosti i sinonim je za kvalitetu specifičnog poduzeća. Mi pomažemo brendovima pozicioniranje na tržištu, da zarade pravo da se nazivaju preferiranima i ostvare kompetitivnu prednost, a to uključuje nekoliko važnih elemenata. Logotip ili slogan, proizvod ili usluga, reklama kojom šaljemo poruku i misija kao stalni podsjetnik – ako su privlačni i konzistentni – ovi elementi izazivaju pozitivne osjećaje u korisnicima i utječu na emocionalnu angažiranost potrošača. Proizvod brzo zastari, no brend se gradi i postaje vječan, stoga ga ne može kopirati konkurencija.
Nalazi li se slika vašeg proizvoda ili usluge u svijesti potrošača? Kvalitetni pr, pamtljivo ime i dobro pakiranje pomažu pri transformaciji kategorija– korisnici smatraju da proizvodi govore nešto o njima. Slika sadržava više komponenti: ime, grafičke elemente, određene karakteristike kojima su obdareni vaši proizvodi.

Prednosti marke u poslovanju:
01

Stvaranje stabilne veze između korisnika i brenda;

02

Dugotrajna i kvalitetna korespondencija s korisnicima brenda;

03

Organsko i estetsko oglašavanje dizajna;

04

Široka pokrivenost zainteresiranih korisnika.

Najpopularnije vrste brendiranje

site_brand_01

Brending stranica

Brending – to je oblik oglašavanja u kojem je temelj za pamćenje stranica ili usluga te online resursa korporativni identitet koji osigurava promociju mreže.

product_brand_01

Brendiranje proizvoda

Branding proizvoda uključuje primjenu logotipa tvrtke na svaku jedinicu proizvoda. To se obično čini s originalnom ambalažom koja je prepoznatljiva po jedinstvenom logotipu i pruža nam kompetitivnu vrijednost na tržištu.

office_branding

Brendiranje ureda

Odličan način za povećavanje lojalnosti kupaca i motivaciju zaposlenika. Predstavlja umjetnost oblikovanja uredskog prostora i na jedinstven način oslikava moto tvrtke. Prisutnošću logotipa poduzeća u radnom prostoru prilagođava se poslovni odnos klijenta.

NUDIMO SLJEDEĆE USLUGE BRENDIRANJA

ISTRAŽIVANJA TRŽIŠTA

Kako pronaći kupca i pružiti klijentima upravo ono što žele? Mi odabiremo najuspješnije metode istraživanja i svakodnevno uspješno ostvarujemo zadanu misiju – pomažemo vam u stvaranju odnosa s klijentima, održavanju viših cijena i povećanju prihoda.

POZICIONIRANJE

Dostupni smo svojim kupcima;

RAZVOJ ŽIGA ILI LOGOTIPA

Obuhvaća razvoj logotipa tvrtke koja sudjeluje u proizvodnji proizvoda ili usluga slične vrste te zahtjeva prikupljanje ekskluzivnih značajki koje doprinose kreiranju idealnog logotipa za specifično poduzeće;

PR I PROMOCIJA ROBNE MARKE

Koristimo sve potrebne načine oglašavanja kako bi postigli maksimalne rezultate uz minimalna ulaganja.

Pogledajte više

Kontaktirajte nas