Medijske usluge

OGLAŠAVANJE PUTEM BANNER -A

-Banner je tekstualno-grafički reklamni materijal pozicioniran na promotivnim mjestima web stranice. Sada format oglašavanja uključuje razne izvore za pomoć pri rješavanju bogatog raspona zadataka za klijenta – od stvaranja potražnje do poticanja na kupovinu. Temeljni cilj ostvaruju na način da privuku korisnike na vašu web stranicu i povećaju posjećenost brojem klikova

Saznajte više o našim uslugama na našoj stranici.

PREDNOSTI KORIŠTENJA PRIKAZA ZA OGLAŠAVANJE:
01

Precizno ciljanje i fokusiranje na specifičnu grupu te prikazivanje video oglasa ili bannera. Oglašavanje se sprovodi u skladu s predmetnim područjem i geografskim položajem korisnika;

02

Sistemi za kontekstualno oglašavanje ciljaju specifične korisnike na temelju ključnih riječi na stranicama koje posjećuju – vaši oglasi prikazuju se već zainteresiranim strankama;

03

Zabavni, interaktivni karakter, koji podsjeća na igru ili gledanje animiranih filmova. Za razliku od televizijskog ili radijskog oglašavanja, posjetitelji mogu kontrolirati njegovo trajanje ili dostupnost.

аличие.

NAJPOPULARNIJE VRSTE MEDIJSKIH USLUGA

media_strategy_icon

MEDIJSKA STRATEGIJA

Pravilna medijska strategija – jamac uspjeha svake reklamne kampanje. Možete ju primijeniti za identifikaciju učinkovitog načina komunikacije s ciljanom grupom, za procjenu optimizacije troškova i usmjeravanje promocije na ciljana tržišta. Razvija se poseban strateški plan sa smjernicama za postavljanje održivih marketinških aktivnosti – oglašavanja, prodaje i odnosa s javnošću.

media_conception_icon

MEDIJSKI KONCEPT

Za reklamne kampanje kvalitetan je koncept oglašavanja neizostavan element. Stručna primjena kreativnih umjetničkih tehnika u kombinaciji s učinkovitim marketinškim trikovima, poznavanjem medijskih trendova te njihovim uključivanjem u klijentovu ponudu je ključna.

media_plan_icon

MEDIJSKO PLANIRANJE

Glavni medijski zadatak je planiranje, čiji je cilj osigurati da reklamna poruka informira maksimalni broj potencijalnih kupaca u minimalnom vremenskom periodu. Pravilno planiranje jamči profitabilnost oglašavanja i dostizanje zadanih ciljeva, bilo da je riječ o broju pogleda, klikova ili proširenju baze aktivnih korisnika.

media_buying_icon

ZAKUP MEDIJA

Kupovina oglasnih prostora uključuje bitne faktore poput vremena i dostupnog prostora. Da bi željeni rezultat bio ostvaren, potrebno je imati na umu informacije o ciljanoj publici, ugledu dobavljača medijskog prostora i mogućnostima reklamiranja brenda.

ŠTO NAM JE ČINITI ZA SVOJU APLIKACIJU?

Osobna Strategija

Razvijamo optimalnu strategiju za pojedinačnu promociju, u skladu s ciljevima i mogućnostima klijenta;

ISPOSTAVLJAMO KREATIVNA RJEŠENJA

Osmišljavamo učinkovite oglase za medijske prijenosnike;

OSMIŠLJAVAMO UČINKOVITE OGLASE ZA MEDIJSKE PLATFORME

Integriramo vaše vlastite i plaćene kanale kako bi isporučili stvarne mjerljive marketinške rezultate;

Izvršavamo sveobuhvatnu analizu

Provodimo analizu učinkovitosti reklamnih kampanja svojih kupaca, što nam pomaže da u najkraćem roku ispunimo očekivanja i izvršimo zadane ciljeve.

Pogledajte više

Kontaktirajte nas