Medijske usluge

BANNER OGLAŠAVANJE

Medijske marketinške usluge imaju cilj formulirati određenu kombinaciju medija koja bi oglašivaču omogućila učinkovitu komunikaciju poruke širokoj publici uz najniže troškove. Najčešći oblik medijskih marketinških usluga su banner plakati. Banner je tekstualno-grafički oglasni materijal pozicioniran na promotivnim mjestima web stranice. Banner daje slobodu prikazivanja proizvoda na način koji se povezuje s kupcima. Vrlo je važno obavijestiti kupce o svom proizvodu kako biste ga učinili zaštitnim imenom koje ljudi mogu prepoznati. Sada format oglašavanja uključuje razne izvore za pomoć pri rješavanju bogatog raspona zadataka za klijenta – od stvaranja potražnje do poticanja na kupovinu. Temeljni cilj banner plakati se ostvaruje na način da privuku korisnike na vašu web stranicu i povećaju posjećenost brojem klikova.

Saznajte više o našim uslugama na našoj stranici.

PREDNOSTI KORIŠTENJA PRIKAZA ZA OGLAŠAVANJE:
01

Precizno ciljanje i fokusiranje na specifičnu grupu te prikazivanje video oglasa ili bannera. Oglašavanje se sprovodi u skladu s predmetnim područjem i geografskim položajem korisnika;

02

Sistemi za kontekstualno oglašavanje ciljaju specifične korisnike na temelju ključnih riječi na stranicama koje posjećuju – vaši oglasi prikazuju se već zainteresiranim strankama;

03

Zabavni, interaktivni karakter, koji podsjeća na igru ili gledanje animiranih filmova. Za razliku od televizijskog ili radijskog oglašavanja, posjetitelji mogu kontrolirati njegovo trajanje ili dostupnost.

аличие.

NAJPOPULARNIJE VRSTE MEDIJSKIH USLUGA

media_strategy_icon

MEDIJSKA STRATEGIJA

Pravilna medijska strategija – jamac uspjeha svake oglašavačke kampanje. Možete ju primijeniti za identifikaciju učinkovitog načina komunikacije s ciljanom grupom, za procjenu optimizacije troškova i usmjeravanje promocije na ciljana tržišta. Razvija se poseban strateški plan sa smjernicama za postavljanje održivih marketinških aktivnosti – oglašavanja, prodaje i odnosa s javnošću.

media_conception_icon

MEDIJSKI KONCEPT

Za reklamne kampanje kvalitetan je koncept oglašavanja neizostavan element. Stručna primjena kreativnih umjetničkih tehnika u kombinaciji s učinkovitim marketinškim trikovima, poznavanjem medijskih trendova te njihovim uključivanjem u klijentovu ponudu je ključna.

media_plan_icon

MEDIJSKO PLANIRANJE

Glavni medijski zadatak je planiranje, čiji je cilj osigurati da reklamna poruka informira maksimalni broj potencijalnih kupaca u minimalnom vremenskom periodu. Pravilno planiranje jamči profitabilnost oglašavanja i dostizanje zadanih ciljeva, bilo da je riječ o broju pogleda, klikova ili proširenju baze aktivnih korisnika.

media_buying_icon

ZAKUP MEDIJA

Kupovina oglasnih prostora uključuje bitne faktore poput vremena i dostupnog prostora. Da bi željeni rezultat bio ostvaren, potrebno je imati na umu informacije o ciljanoj publici, ugledu dobavljača medijskog prostora i mogućnostima reklamiranja brenda.

ŠTO NAM JE ČINITI ZA SVOJU APLIKACIJU?

Osobna Strategija

Razvijamo optimalnu strategiju za pojedinačnu promociju, u skladu s ciljevima i mogućnostima klijenta;

ISPOSTAVLJAMO KREATIVNA RJEŠENJA

Osmišljavamo učinkovite oglase za medijske prijenosnike;

OSMIŠLJAVAMO UČINKOVITE OGLASE ZA MEDIJSKE PLATFORME

Integriramo vaše vlastite i plaćene kanale kako bi isporučili stvarne mjerljive marketinške rezultate;

Izvršavamo sveobuhvatnu analizu

Provodimo analizu učinkovitosti reklamnih kampanja svojih kupaca, što nam pomaže da u najkraćem roku ispunimo očekivanja i izvršimo zadane ciljeve.

Pogledajte više

Kontaktirajte nas