Usluge iskustvenog marketinga

Iskustveni marketing

Brendiranje proizvoda je bitan dio iskustvenog marketinga. Marketinški stručnjaci i nova istraživanja pokazuju da je iskustveni marketing ključ budućnosti brendova. Iskustvene kampanje stvaraju osjećaj povezanosti s brendom na osobnoj razini i pomažu pri informiranju klijenata o specifičnim proizvodima, dok mogućnost testiranja povećava šansu da pretvorite slučajnog posjetitelja u vjernog potrošača. Brendiranje proizvoda pokreće promotivnu aktivnost koja će potaknuti raspravu, uvećati njezinu pamtljivost i rezultirati pozitivnim korisničkim iskustvima. Priuštite svojim potrošačima nesvakidašnju prezentaciju, omogućite im da isprobaju proizvode i gledajte kako raste vaša prodaja.

Osnova istraživanja iskustvenog marketinga na tržištu predstavlja ključni faktor u zadobivanju prednosti u odnosu na konkurenciju. Istraživanje tržišta nam omogućuje da razumijemo situaciju na tržištu, istaknemo pozitivne kvalitete svojih usluga i odgovorimo na mnoga pitanja vezana uz poslovanje.

Saznajte više o uslugama na našoj stranici.

Kontaktirajte nas!

Prednosti korištenja poslovanja putem iskustvenog marketinga:
01

izravni kontakt s ciljanom publikom;

02

interakcija na pravom mjestu u pravo vrijeme;

03

dobro organizirana događanja privući će pažnju medija i utjecajnih osoba;

04

bogate komunikacijske sposobnosti (SIFCO, Java igre)

PRIMJERI ISKUSTVENOG MARKETINGA

Sobe s vremenskim uvjetima u Globetrotteru

Europska tvrtka koja se bavi razvojem sportske opreme i odjeće, odlučila je omogućiti korisnicima da stvarno iskuse prilagođene uzorke njihovih proizvoda. Trgovine su kreirale poseban ugođaj u kojima su posjetitelji imali priliku doživjeti boravak u kišovitim uvjetima, koračati po voditi te osjetiti simulaciju olujnog vjetra.

Plaćanje čokolada

Ova kampanja idealan je primjer pozitivnog iskustva kupca. Milka je pokrenula atraktivnu kampanju – u nekim pakiranjima čokolade nedostajala je kockica. Onima koji su kupili “neispravnu” čokoladu, ponuđen je izbor – primiti pošiljku ili ju proslijediti nekome drugom.

Što nudimo za razvoj vašeg poslovanja?

STVARANJE QR-koda

Ovaj dvodimenzionalni barkod pruža informacije za brzu identifikaciju, a moguće ga je očitati putem svakog mobilnog telefona s fotoaparatom i pristupom internetu. Uz pomoć QR koda moguće je kodirati sve informacije poput teksta, telefonskog broja, poveznice na web stranicu ili poslovne kartice;

RAZVOJ HOLOGRAMA

Kompleks mikrostruktura doprinosi vizualnom osjećaju volumena slike. Trodimenzionalnost, igra boja i iluzija stvarnog objekta utječu na atraktivnost i prepoznatljivost proizvoda. Hologram će zasigurno zaintrigirati potencijalne kupce dinamičnim elementima i pomoći vam da izronite iz niza konkurentnih ponuda postizanjem nove vrste promocije i izazivanjem 'wow' efekta. Velike tvrtke poput Nike-a, Adidasa i Coca Cole već neko vrijeme privlače pažnju javnosti hologramskim tehnologijama;

ELEKTRONIČKE INSTALACIJE

To je multimedijalni kompleks koji se sastoji od posebnih alata koji omogućavaju instalaciju softvera;

INTERAKTIVNO SUČELJE

Korisničko sučelje koje ne reagira na dodir, ruku ili potez prsta. Da biste to učinili, ne trebate koristiti posebne ulazne uređaje, poput željeza – sve je stvar ultrazvuka. Ovo sučelje moguće je koristiti na raznim elektroničkim uređajima - funkcionira putem senzora pokreta, a moguće ih je i povezati putem USB-a. Interakcija u današnjem poslovnom svijetu nadilazi mogućnosti standardnih oblika. Budite uvijek ‘up to date’ uz najnovije tehnologije pomoću naprednih programskih rješenja.

Pogledajte više

Kontaktirajte nas