Skip to main content

Usluge iskustvenog marketinga

Iskustveni marketing

Brendiranje proizvoda kao promocija proizvoda je bitan dio iskustvenog marketinga. Marketinški stručnjaci i nova istraživanja pokazuju da je iskustveni marketing ključ budućnosti brendova. Iskustvene kampanje stvaraju osjećaj povezanosti s brendom na osobnoj razini i pomažu pri informiranju klijenata o specifičnim proizvodima, dok mogućnost testiranja povećava šansu da pretvorite slučajnog posjetitelja u vjernog potrošača. Brendiranje proizvoda pokreće promotivnu aktivnost koja će potaknuti raspravu, uvećati njezinu pamtljivost i rezultirati pozitivnim korisničkim iskustvima. Priuštite svojim potrošačima nesvakidašnju prezentaciju (promocija proizvoda), omogućite im da isprobaju proizvode i gledajte kako raste vaša prodaja.

Osnova istraživanja iskustvenog marketinga na tržištu predstavlja ključni faktor u zadobivanju prednosti u odnosu na konkurenciju. Istraživanje tržišta nam omogućuje da razumijemo situaciju na tržištu, istaknemo pozitivne kvalitete svojih usluga i odgovorimo na mnoga pitanja vezana uz poslovanje.

Saznajte više o uslugama na našoj stranici.

Kontaktirajte nas!

Prednosti korištenja poslovanja putem iskustvenog marketinga:
01

izravni kontakt s ciljanom publikom;

02

interakcija na pravom mjestu u pravo vrijeme;

03

dobro organizirana događanja privući će pažnju medija i utjecajnih osoba;

04

bogate komunikacijske sposobnosti (SIFCO, Java igre)

PRIMJERI ISKUSTVENOG MARKETINGA

Sobe s vremenskim uvjetima u Globetrotteru

Europska tvrtka koja se bavi razvojem sportske opreme i odjeće, odlučila je omogućiti korisnicima da stvarno iskuse prilagođene uzorke njihovih proizvoda. Trgovine su kreirale poseban ugođaj u kojima su posjetitelji imali priliku doživjeti boravak u kišovitim uvjetima, koračati po voditi te osjetiti simulaciju olujnog vjetra.

Plaćanje čokolada

Ova kampanja idealan je primjer pozitivnog iskustva kupca. Milka je pokrenula atraktivnu kampanju – u nekim pakiranjima čokolade nedostajala je kockica. Onima koji su kupili “neispravnu” čokoladu, ponuđen je izbor – primiti pošiljku ili ju proslijediti nekome drugom.

Što nudimo za razvoj vašeg poslovanja?

STVARANJE QR-koda

Ovaj dvodimenzionalni barkod pruža informacije za brzu identifikaciju, a moguće ga je očitati putem svakog mobilnog telefona s fotoaparatom i pristupom internetu. Uz pomoć QR koda moguće je kodirati sve informacije poput teksta, telefonskog broja, poveznice na web stranicu ili poslovne kartice;

RAZVOJ HOLOGRAMA

ELEKTRONIČKE INSTALACIJE

To je multimedijalni kompleks koji se sastoji od posebnih alata koji omogućavaju instalaciju softvera;

INTERAKTIVNO SUČELJE

Pogledajte više

Kontaktirajte nas